Hundpsykolog

En hundpsykolog är en person som i första hand arbetar med ”problemhundar”. ”Problemen” kan vara stress, utfall, rädslor, aggression, hantering, socialisering, separationsångest, ensamhemma-problem, som helt enkelt gör att hunden inte fungerar i vardagliga situationer.

Hundpsykologen har en bred kunskap och förståelse för människor och hundars beteende, träning och inlärning samt vad som behöver tas i beaktning gällande träning av hunden. Hundpsykologen utgår ifrån vetenskaplig forskning och omsätter det i praktiken.


Lilla problemhundsutredningen

Vi träffas och gör tillsammans en grundlig utredning  av problemet om problemet utspelar sig i hemmamiljö rekommenderar jag att också göra ett hembesök.

Efter vår första träff mailar jag ett träningsschema som ni följer. Vi träffas totalt 3 tillfällen.

Kostnad: 1900 kr


Den Stora problemhundsutredningen:

Vi träffas och gör tillsammans en grundlig utredning  av problemet om problemet utspelar sig i hemmamiljö rekommenderar jag att också göra ett hembesök.

Vi träffas 5 arbetstillfällen och sedan vid den femte gången gör vi en utvärdering av framsteg och vad som behövs jobba mer med.

Pris: 3150 kr

Har din hund större behov av hjälp rekommenderar jag att efter utredning kommer hunden hem till mig, och vi jobbar tillsammans med min flock hundar.

Detta brukar minst ta 1-2 veckor och din hund bor hos mig på pensionat samtidigt som jag jobbar med det problem som ni behöver ha hjälp med. När hunden sedan kommer hem fortsätter ni arbeta med hunden på samma sätt som jag rekommenderar er och jag kommer också hem vid behov o hjälper till och vi gör en utvärdering.

Kostnad: 600 kr/ dygn inkl 1-2 timmars arbete med din hund per dag.

Vill du komma i kontakt med Harmoniska Hundars hundpsykolog Rose-Marie? Maila dina frågor till: rosemarie@harmoniskahundar.se